آیا راهی وجود دارد که آنها سهمی از ارث نبرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #62072701

سلام خسته نباشید
مادربزرگ من یک سال پیش فوت شدن و دو سال بیمار بودن و فقط مادرم ( که میشد عروسش ) بهش رسیدگی میکرد. در حالی که مادربزرگم ۴ تا پسر داره و ۳ تا عروس دیگه جز مادرم داشت ولی اون عروس ها گفتن ما جمع نمیکنیمش. حالا اون قضیه تموم شده و پدربزرگم به تازگی بیمار شدن و آلزایمر دارن. قبل از بیماریشون کارت پول و اجاره خونه ای که از مستاجر میگرفتن دست عموی من بود و ما و پدرم حقی نداشتیم حتی بریم خونه پدربزرگم‌. حالا که پدربزرگم بیمار شده دو تا از پسرا گفتن ما جمع نمیکنیمش و بابام و همون عموم باید بهش برسن. ولی ما میگیم چرا ما که تا الان هیچ حقی نداشتیم حالا موقع بیماریش بازم اومدن سمت ما؟ پدرم میگه بابامه و باید بهش برسم.
الان به نظرتون ما چکار کنیم؟
راهی واسه شکایت هست؟
موقع ارث که برسه اونا زودتر از ما ارثشونو میخوان.
راهی هست که مجبورشون کنیم یا همکاری کنن یا سهمی از ارث نبرن؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص سهم الارث که ترکه مشخص و میزان حق هر یک از وراث تعیین و پرداخت می شود و رسیدگی به والدین نیز یک تکلیف انسانی است و هر کس در حد خود مسئولیتی نسبت به والدین دارد که باید عهده دار ان باشد

قوانین ارث امری هست و نمیتوان کسی را از ارث محروم کرد و موارد ذکر شده نیز مانع از ارث نمیشود

در هر حال بموجب قانون سهمی از ارث میبرن و رسیدگی ب پدر و مادر وجدان انسانی میخواد و ناقض و سالب ارثیه نیست