اخراج مستاجر ممکن هست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۸۷ #62058136

آیا راهی وجود دارد که بتوان مستاجر یکی از واحدها را که به شدت در حال آزار رساندن به بقیه ساکنین هست از مجتمع اخراج نمود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،تحت عنوان مزاحمت می توانید علیه ایشان شکایت نمایید

با عنوان مزاحمت شکایت کنید..

شکایتی تحت عنوان مزاحمت به طرفیت ایشان طرح نمایید

سلام وقت بخیر
امکان خروج ایشان را ندارید . لیکن میتوانید در خصوص مزاحمت قدام به طرح دعوا نمایید.

با سلام خیر شکایت مزاخممت بله

سلام
شما می توانید با عنوان مزاحمت شکایت نمایید لیکن امکان اخراج نیست

با درود اخراج ممکن نیست لکن شکایتی تحت عنوان مزاحمت مطرح کنید