سوال من اینه آیا این کار خلاف قانون است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۶ #62041353

باسلام
ما در خانه مان که سه طبقه است ۲کنتر آب داریم و از آنجا که یک طبقه ما کمتر آب استفاده می کند ما برای اینکه مصرف آب بین کنترها متعادل باشند و بخاطر استفاده زیاد از یک کنتر جریمه نشیم می اومدیم هر چندوقت لوله آبرسانی کنترها رو جابه جا می کردیم که روی یک کنتر فشار نیاد

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دستکاری در کنتور ها به هر نحوی بدون اجازه سازمان متبوع مجاز نمیباشد.

با سلام،باید با اجازه اداره آب باشد والا تخلف است

چنین اقدامی جرم است .

با سلام
این اقدام بدون مجوز تخلف و قابل پیگیری خواهد بود.

سلام
به نظر میرسد که چنین اقدامی جرم می باشد و قابل پیگیری است

سلام وقت بخیر
بله جرم محسوب میگردد/

باسلام
این امر تخلف محسوب میشود