ایا ترک انفاق محقق نشده؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۷ #62040618

با سلام خدمت وکلای گرامی بنده زوجه هستم دوشیزه نامزدم ۱۰ ماه ول کرده رفته میگه به درد هم نمبخوربم باید راضی به طلاق بدون حق وحقوق بشی من مرداد رفتم شکایت کیفری نفقه کردم وایشون اطلاع پیدا کردن و تو جسله شورای هل اختلاف هم اومدن از طرف دیگه شکایت نفقه حقوقی هم کردم که رای به پرداخت ۳۵۰۰ نفقه ایام گذشته صادر شد و قرار شد طی ۳ تا قسط واریز کن که دوماه واریز نکردن تا اینکه وقت دادیاری کیفری رسید و من شاهد بردم وبه ایشون ابلاغ کردن بیاد دادسرا که فردای ان روز فوری طی یک اظهاریه درخواست شماره حساب ازم خواستن که من هنوز ندادم حالا سوالی که دارم باتوجه به اینکه ایشان حداقل از دوماه قبل که من شکایت کردم میدونستن که باید نفقه رو بدن و اگر هم نمیدونستن که با ابلاغ رای حقوقی ملزم به پرداخت شده بودن و باز نریخته بودن واینبار از ترس کیفری اظهارنامه شماره حساب فرستادن انهم بعد از احضارشان به دادسرا ایا ترک انفاق محقق نشده واگر من شماره کارت بدم وپولی بریزن تبرعه میشن ؟یعنی هر زنی باید دو سه ماه توی دادگاها اسیر بشه تا اقا اخرین لحظه با یه پردخت جزیی تبرعه بشه
ممنون میشم جوابمو بدین چطور دفاع کنم که حداقل بدونن نفقه رو باید ماهیانه بدون اجبار قانون پرداخت کنن

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوج در صورت عدم پرداخت نفقه محکومیت کیفری دارد

با سلام .جرم ترک انفاق تحقق پیدا کرده .صرفا با واریز مبالغ مذکور مشمول تخفیفات میشوند

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد...

امکان طرح دعوای کیفری میسر نیست...

سلام اگر مبلغی واریز کنند احتمالا پرونده کیفری مختومه می‌شود....

سلام وقت بخیر
با توجه به پرداخت صورت گرفته امکان طرح دعوای کیفری وجود ندارد.

بله با پرداخت، پرونده کیفری مختومه میشود.اما نسبت به نفقه در دعوای حقوقی در صورت عدم پرداخت می توانید جلب وی را بگیرید.