ایا خانه را میتواند برای مهریه مطالبه کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۴۵ #62032860

با سلام اینجانب میخواستم مهریه همسرم را قسط بندی کنم بدون اینکه او را طلاق داده و قبل از اینکه ایشان به دادگاه رفته و درخواست مهریه بکنه . بنده کارمند هستم و یک اپارتمان قلنامه ای و محضری دارم و یک اتومبیل که دو فرزند پسر دارم و در منزل سکونت دارم و ایا خانه را میتواند برای مهریه مطالبه کند و چون اینکه خودم درخواست پرداخت مهریه را دارم ایا کمکی میکنه به اینکه دنبال دردسرهای بعد ان نباشم و ایا اگر من خانه را بنام پسرم کنم ایا باز هم میتواند ان را مطالبه کند ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنید /.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقسیط مهریه قبل از طلاق به صورت قانونی میسور نیست و در واقع یک موضوعی است که شما مهریه را با توافق همسرتون پرداخت کنید ولی در خصوص خانه اگر بنام پسراتون بکنید نه نمی تواند توقیف کند.

باسلام

اصولا تقسیط پرداخت مهریه پیش از مطالبه توسط زوجه و ضرور حکم قطعی دادگاه و پذیرش اعسار شما متصور نیست مگر با رضایت زوجه.
بدون موافقت زن و پیش از انجام مراحل صدرالذکر فقط پرداخت تمامی و یکجای مهریه توسط شوهر ممکن است.

با سلام
چون پیش از مطالبه از جانب زوجه دین هنوز ایجاد نشده است تقسیط آن موضوعیت ندارد.

با سلام، علاوه بر خانه همسرتان می توانند ماشین را هم توقیف کنند و لزومی به پذیرش تقسیط ندارند.

با سلام
قبل از اقدام همسر شما در خصوص مطالبه مهریه.شما یا باید با همسرتان توافق کنید و یا مهریه را یکجا پرداخت نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید خانه ای که زندگی می کنید قابل توقیف نمی باشد.

با سلام
برای پرداخت مهریه می تواند با یکدیگر به توافق برسید . داشتن یک منزل جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.ماشین قابل توقیف است در صورتی که وسیله امرار و معاش شما نباشد