میتوان بعد از این مدت چند ساله پرونده را به جریان انداخت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۳۵ #62022096

با سلام پرونده ای که مربوط به سال ۹۳ میباشد و متهم رو دادگاه به جرم ضرب و جرح عمدی با چاقو محکوم به پرداخت دیه کرده با توجه به اینکه کلیه مراحل قانونی جهت دریافت دیه از متهم انجام شده و در این مدت زمان امکان دسترسی به متهم نبوده و با پرداخت وثیقه آزاد شده و متواری بوده همچنین حکم جلب متهم صادر شده و کفیل متهم به دلیل اینکه ضامن چند متهم شده بوده امکان رسیدن به حق و حقوق شاکی از جانب کفیل متهم وجود نداشته و حالا بعد از گذشت این چند سال که امکان دسترسی به متهم نبوده و حالا که متهم در دسترس میباشد و امکان دستگیری به متهم ایجاد شده میتوان بعد از این مدت چند ساله پرونده را به جریان انداخت و متهم رو دستگیر کرد تا شاکی بتواند به حق و حقوقش برسد با توجه به اینکه رضایتی از شاکی در پرونده وجود ندارد پرونده مربوط به سال ۹۳ میباشد با سپاس

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله میتوانید تقاضای اجرای حکم دهید و با مشخص نمودن ادرس محکم علیه حکم جلب صادر میشه

بله . اجرای حکم قطعی محدودیت زمانی نداشته و میتوانید از طریق اجرای احکام آدرس متهم را اعلام کرده یا با تمدید جلب وی اقدام موردنظر را انجام دهید .