ادعا میکنه که زمین که از شما خریدم ۶۰ متر بوده نه ۱۵۰ متر میخام ببنم رای چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۳ #62002744

سلام بنده یک زمینی داشتم به صورت مشاع بوده سند دفترچه ای داشته ۹ ماه پیش به یکی واگذار کردم تو قولنامه ذکر نکردم متراژ چقدره کسی که از من خریده مشاور املاک بوده والان ادعا میکنه که زمین که از شما خریدم ۶۰ متر بوده نه ۱۵۰ متر میخام ببنم رای چی میشه

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. شما می فرمائید قید ننموده اید متراژ آن رو ،پس چطوری خریدار ادعا می نماید ۶۰ متر هست نه ۱۵۰ متر .بر فرض مثال پولی که دریافت نموده اید بر مبنای ۱۵۰ بوده چنانچه ثابت نماید ۶۰ متر بوده و شما ۱۵۰ متر بهش فروختید . اصل معامله صحیح هست چون خریدار عین مال رو رویت کرده ، شما تفاوت قیمت رو بایستی بهش برگردانید رای قاضی بر این خواهد بود که پول بالای ۶۰ متر رو بهش برگردانید .