تقسیم حقوق پدر فوت شده چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #61994060

با سلام
اگر پدر بازنشسته فوت کند و همسرش هم بازنشسته باشد ایا مستمری به همسر تعلق می گیرد یا به فرزند دختر تعلق می گیرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مادر خود بازنشسته و حقوق داشته باشد به فرزندش می رسد و یا اگر فرزند دختر مجرد یا مطلقه یا شوهرش فوت کرده باشد باز هم به فرزند تعلق می گیرد.

سلام وقت بخیر
در صورتی که همسر وی دارای حقوق بازنشستگی باشد به وی تعلق نمی گیرد اما چنانچه فرزند دختری داشته باشند که ازدواج نکرده و یا متارکه نموده و یا همسر وی فوت شده باشد و خود بیمه و حقوقی نداشته باشد می تواند به عنوان مستمری حقوق پدر را دریافت نماید.