با توجه به این وضعیت در صورتی که به رای صادره اعتراض کنم امیدی به تغییر رای وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۷ #61993207

سلام. بنده به عنوان شاکی پرونده ای تشکیل دادم. ادله خود را اعم از ضرب و جرح و توهین به دادسرا ارائه دادم. امروز قرار نهایی برایم ابلاغ شد که دادیار با استعانت از خداوند و با تکیه و بر شرف و وجدان مبادرت به صدور رای (( قرار منع تعقیب )) کرده است. دلایل دادیار هم نبود ادله کافی , شاهد تلقینی , گذشت بیش از ده روز از مراجعه بنده به پزشکی قانونی و مراجعه نکردن به هیچ یک از مراکز درمانی و عدم تماس با فوریت های پلیسی , انکار متهم از بزه انتسابی , عدم مواجه حضوری با وجود ابلاغیه بوده است و در پایان دادیار نوشته به دلیل فقدان ادله کافی و حاکمیت اصل برائت مستند به ماده ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد.در پایان ده روز فرصت داده اند تا در دادگاه کیفری دو اعتراض نمایم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگردرمهلت قانونی مراجعه به پزشکی قانونی نداشته ایدودرتحقیقات دادسراعلی رغم ابلاغ شرکت نکرده ایداعتراضتان ردمیشود

با سلام اولا چرا بعد از گذشت چند روز این کار را انجام دادید این بزرگ ترین مورد برائت است دلیل محکمی بیاورید .صدمه وارده به شما چقدر بوده که بتوان کمک نمود

سلام، می توانید اعتراض نمایید و بر ادله ای که مورد توجه واقع نشده تاکید نمایید، امکان عدم پذیرش وجود دارد

سلام
باید در اعتراض خود به مستندات و شهودی که احتمالا به آن توجهی نشده اشاره کنید...

مهمترین قسمت ادله استنادی شماست که خودتان نیز اشاره ای به دلیل موجهی در متن سوال نفرمودید، احتمال نقض قرار موصوف در دادگاه کیفری دو نیز بسیار ضعیف است اما منطقی آن است که از این فرصت خود استفاده نمایید

درود
احتمال پذیرش اعتراض کم است ولی بهتر است از حق قانونی خود جهت اعتراض استفاده نمایید .

درود
اگر دلیل جدید ارائه ندهید بعید است قرار منع تعقیب نقض شود.