قانونا دوباره میتواند دفترشو باز نماید و کار کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #61990744

با سلام و عرض ادب خدمت شما اساتید بزرگوار و فهیم بنده سوالی خدمتتان داشتم،یکی از دوستان بنده مدتها قبل در ازمون وکالت مرکز مشاوران قوه قضائیه شرکت کرده و قبول شد و الان مدت یک ساله که وکیل پایه یک دادگستری هستن ایشون چند روز پیش دفترشون رو تعطیل کردن و برای ادامه زندگی به اروپا رفتن و در کشور اوکراین یا فکر کنم گرجستان تقاضای پناهندگی دادن حالا سوال بنده این هست اگر این دوستم درخاستش رد بشه یا به هر دلیلی نخاد در خارج زندگی کنه و برگرده به ایران ایا دوباره میتونه دفترشو باز و وکالت کنه یا وکالت نامه اش باطل و باید مجددا در ازمون وکالت شرکت کنه یا کلا از شغل وکالت محروم میشه و اینکه ایا راهی هست که اگر دوست بنده به ایران بازگشت بتونه دوباره وکالت کنه مثلا اگر دوستم که در حال حاضر در اروپا بسر میبرن اگر ماهیانه هزینه وکالت رو به مرکز مشاوران پرداخت کنه ایا هنگام بازگشت میتونه وکالت کنه و اینکه اگر دوستم در ازمون کانون وکلا شرکت میکرد شرایط چطور بود ایا همانند شرایط مرکز مشاوران بود یا کانون وکلا فرق میکرد شرایطش برای وکالت مجدد هنگام بازگشت به ایران یکدنیا ازتون مچکرم

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه وکیل دادگستری به هر دلیل مایل به ادامه کار نباشد باید نسبت به تودیع پروانه خود در کانون یا مرکز اقدام نماید پس از تودیع پروانه مجددا چنانچه مانع قانونی دیگری نباشد می تواند هر زمان به شغل وکالت دادگستری بازگردد.

بنام خدا
با سلام
با توجه به قانون پناهندگی و کمیسریای عالی سازمان پناهندگان تحت نطر سازمان ملل
ایشان چنانچه پناهندگیشون قبول شود و تحت حما یت این قانون قرار گیرد که ایران هم جزء این کنوانسیون میباشد:ایشان تا سه سال به دولت متبوع خود نمیتونن برگردن ./
و در رابطه با پناهندگب اول از همه میبایست در کشور مورد تقاضا اثبات نماید به هر نحو جان وی در خطر میباشد در دولت متبوع خویش و اقامتگاه خویش../
در خصوص اینکه ایشان به صورت به تظر میرسد برای پناهندگی غیره قانونی از کشور خارج شده باشد ./
مطابق با قانون مجازات./و همینکه پرونده ای کیفری علیه وکیل دادکستری مطرح گردید:
با اطلاع دادستانی به دادسرای کانون وکلا شهر مرتبط پروانه وکالت وکیل فوق موقتا تعلیق میگردد./تا
اینکه منجر به صدرود حکم گردد./
در همین راستا دوست شما نباید انتطار داشته باشد قوانین برای وی به صرف وکیل بودن مبری باشد
و همه در برابر قانون و احکام الهی برابر هستن./
ایشان بعنوان یک وکیل دادگستری
و با توجه به شان این مقام در کلیه کشورها و مورد قبول پروانه ایشان در کانون وکلا سایر کشورها حال با کمی دروس تخصصی ان کشور منتها در کل پروانه شما قابل احترام به عنوان مدافع حق میباشد./
میبایست محاجرت میکردن نه اینکه به پناهندگی رجوع شود

با کمال اظهار ادب و احترام