چگونه در مجازات توهین و افترا، تقاضای تخفیف نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۶ #61989034

من در فضای مجازی با یکی بحثم شد متهم به توهین و افترا شدم که قاضی رای نهایی رو ۱۰۰ هزار تومن و ۴۰ ضربه شلاق محکومم کرده من بیماری خاص ام اس دارم چون شلاق بالای ۳۰ تاست میشه با پول خرید چون حبس هم نمیتونم برم و هزینه هر شلاق چنده؟
چون عضو بهزیستی هم هستم میشه تخفیف بدن یا نه؟

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی در فرجه قانونی ضمن اعتراض به حکم تقاضای تخفیف نمایید

سلام
پرونده در هر مرجعی هست اسناد و مدارک پزشکی خود را به آن ارائه دهید و ابراز کنید توان شلاق را ندارید پس از ارجاع به پزشکی قانونی و تایید سخن شما شلاق منتفی یا تبدیل به جزای نقدی می شود

اگرحکم قابل تجدیدنظر است ، به بیماری تان اشاره کنید

با سلام ووقت بخیر
میتوان درخواست تخفیف داد به استناد بیماریتون ولیکن بستگی به نظر قاضی پرونده دارد و در غیر اینصورت باید رضایت بگیرید

سلام وقت بخیر
با توجه به اظهارات شما و بیماری که دارید ، چنانچه حکم قطعی نشده می توانید تقاضای تعدیل نمایید .

سلام
جهت تخفیف بهترین راه اخذ رضایت شاکی است
البته میتوانبد با شرح شرایط خاصی که دارید تقاضای تبدیل مجارات با توجه بیماریتون رو کنید