اگر دادخواست الزام به تمکین بدم ممکنه بخاطر بیماری ام اس رای به نفع ایشون صادر بشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۴ #61987571

سلام...همسر بنده از سال گذشته دچار بیماری ام اس شده و تمکین خاص نمیکنه ... اگر دادخواست الزام به تمکین بدم ممکنه بخاطر بیماری ام اس رای به نفع ایشون صادر بشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که بتونید اثبات کنید که تمکین نمیکنن میتونید دادخواست ازدواج مجدد بدید

سلام.به طور قطع نمی توان پاسخ داد.بستگی به نظر دادگاه دارد که این بیماری را عذر موجه برای عدم تمکین تلقی کند یا خیر.

با استناد به شرایط ایشون می توانید تقاضای ازدواج مجدد کنید

سلام بعد از اثبات این موضوع که وی قادر به تمکین نیست میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید.

سلام وقت بخیر ؛اگر بیماری به حدی باشد مخل عمل زناشویی نباشد مشکلی ندارد و اگر عمل زناشویی را مختل کند شما متوانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

با درود بعید است عدم تمکین او به نتیجه‌ برسد زیرا زیر یک سقف نشان از تمکین است، لیکن با اثبات شرایط میتوانید تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنمایید، زوجه را نیز می‌توانید قانع به رضایت کنید

سلام
زن می تواند چنانچه عذر موجه داشته باشد تمکین نکند شما هم می توانید پس از الزام به تمکین و عدم اجرای آن تقاضای ازدواج مجدد بدهید.