تفاوت واخواهی و تجدیدنظرخواهی چیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۸ #61979160

و هر کدوم چقدر وفقه در روند پرونده طلاق یکطرفه از طرف مرد ایجاد می کنن؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
واخواهی مربوط به رای غیابی میباشد و بیست روز از تاریخ صدور فرصت دارد
تجدید نظر نیز بیست روز چه به رای حضوری و چه غیابی تعلق دارد

با سلام
واخواهی برای عدم حضور در جلسه دادرسی میباشد که حکم غیابی صادر گردیده و ۲۰ روز فرجه قانونی جهت واخواهی است
تجدید نظر نیز در صورت داشتن اعتراض به حکم صادر شده ظرف ۲۰ روز میتوان به حکم معترض شد .

اعتراض به رای غیابی را واخواهی گویند

واخواهی به اعتراض محکوم علیه در رای غیابی گفته می شود و تجدیدنظرخواهی مخصوص آرای حضوری است . مهلت هرکدام از این اعتراض ها ۲۰ روز از زمان ابلاغ است .

اگررای غیابی صادرشده باشد طرف مقابل ظرف ۲۰روزحق واخواهی دارد و۲۰ روز بعد حق تجدید نظرخواهی