حذف ابلاغیه سامانه ثنا چطور است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۶۹ #61978929

توروخدا جوابی به من دهید من جدیدا سامانه ثنا ثبت نام کردم قبلا سال۹۸شکایتی ثبت کردم ولی بخاطر حفظ آبرو ادامه ندادم اما متن شکایت درابلاغه ثنای من موجود چطوری باید اقدام به حذف ان ابلاغیه کنم بحث آبروی من است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان حذف ابلاغیه نیست

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

حذف امکان پذیر نمی باشد.

سلام این امر غیر ممکن است ،

باسلام. متاسفانه فعلا قوه قضاییه برای این مورد راهکاری ارائه نکرده است ولی در هر صورت فقط با داشتن رمز میشه به این سابقه دسترسی پیدا کرد.

با سلام حذف ابلاغیه ممکن نیست لیکن صرفا برای خودتان قابل رویت میباشد

بادرودوسلام چنین اقدامی امکان پذیر نمی باشد.