آیا مقصر میتواند دوباره خسارت بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۵ #61968940

پدربنده پاییز سال پیش، با ماشین شخصی، با یک تراکتور تصادف کردند ؛تراکتور چراغ عقب نداشت و پدرم او را به موقع ندیده بود و تصادف شد؛پدرم مقصر شناخته شد.پدرم به کمک بیمه ماشین ومقداری از جیب خود ۹۰ ملیون به راننده تراکتور خسارت پرداخت کرد.حال بعد از گذشت این مدت آن شخص دوباره شکایت کرده و قراراست دادگاه تشکیل شود.حال مشکل اینجاست که شخص راضی نمیگردد وپدرم توان مالی پرداخت خسارت دوباره را ندارد.چه بایدکرد و تکلیف چیست؟ آیا پدرم زندانی میشود؟این درحالیست ک پدرم چند فرزند کوچک دارد وشرایط برای او بسیار بغرنج است.حال نظر شخص عالی چیست؟!!!

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
اگر سقف بیمه، تمام خسارت را جبران نکرده باشد؛ شخص صدمه دیده مستحق دریافت الباقی خسارت هست. لیکن با توجه به اینکه شما علاوه بر مبالغی که بیمه تقبل کرده است؛ پرداخت نموده اید. میتوانید مستندات خود را به دادگاه ارائه نمایید تا این مبالغ نیز لحاظ گردد. و درصورتی که میزان خسارت وارده بیشتر از مجموع پرداختی شما و بیمه نشود. دعوای ایشان رد خواهد شد.

امکان مطالبه خسارت در صورتیکه سقف بیمه میزان خسارات را پوشش نداده باشد وجود دارد.

درود
کلیه مدارک و هزینه های پرداختی رو روز رسیدگی به قاضی اراعه نمایید

با سلام
اگر سقف بیمه پدرتون کمتر از خسارات وارده باشد طرف مقابل می تواند برای مازاد خسارت دادخواست مطالبه خسارت بدهد البته اگر پدرتون توان مالی نداشته باشد می تواند اعسار بدهد در صورت پذیرش اقساطی پرداخت کند

با سلام
باید دید شکایت برای چه وبر چه مبنایی تنظیم شده است. اگر برای دریافت ادامه خسارت بوده که در آنزمان مازاد از تعهد بیمه بوده، پرداختش برعهده پدر شما خواهد بود

اگر سقف تعهدات بیمه میزان خسارت وارده را پوشش نداده یاشد امکان مطالبه مابقی خسارت از شخص مقصر وجود دارد، در صورت محکومیت پدر می توانند دادخواست اعسار دهند