چگونه میتوان اتهام را وارد کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۶ #61907091

شخصی سه شرط اصلی جهت متهم بودن به کلاهبرداری را دارد ولی در نشستی تعدادی از اسناد را ربوده و نیز کارخانه ای را در غیاب بنده تصرف و ادوات آن را فروخته (اثری از کارخانه نیست)ایشان از هزاران نفر کلاهبرداری کرده اند و در سامانه ابلاغ مشخص است

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصمیم به صدور کیفرخواست براساس مدارک و ادله کافی گرفته میشود. جهت بررسی مدارک درخواست ثبت نمایید

در صورت داشتن ادله کافی امکان شکایت وجود دارد.

بادرودوسلام بامدارک و مستندات تقدیم و تنظیم شکایت امکان پذیر می باشد.

برای اثبات هر ادعایی نیاز به دلایل کافی است .

با داشتن مدارک و مستندات می توانید شکایت کنید

برای انتساب جرم ب متهم بایستی دلیل و مدرک ارائه داد یا شهودی ک نسبت ب وقوع آن جرم توسط آن شخص شهادت دهند هر ادعایی برای اثبات نیاز ب مستندات دارد

اگر دلایل مستندات کلاهبرداری موجوداست می توانید شکایت کنید.البته دادگاه می توانداگرجرایم متهم عنوان مجرمانه دیگری داشته باشد آن را تغییر دهد