زوجه با بنده قهر کرد و دیگه به منزل متاسفانه برنگشت؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #61906217

سلام عرض میکنم خدمت شما عزیزان خسته نباشید.
بنده یک مشکل حقوقی بزرگی دارم که گیج و سر در گم شدم واقعا! من در اردیبهشت ۹۶ ازدواج کردم و خودم نابینا و همسرم یک روستایی بینا هستش بنده تحت پوشش سازمان بهزیستی هستم. متاسفانه به دلیل دخالتهای بیجا و واقعا بیدلیل خانواده همسرم ایشون در مرداد سال ۹۷ با بنده قهر کرد و دیگه به منزل ما متاسفانه برنگشت. و دلیل قهرش هم این بود که برای من لباس نخریدی با اینکه من براش لباس خریده بودم میگفت باید مجدد بخری من کار ندارم تو پول داری یا نه! اما هنوز که هنوز هستش به منزل برنگشته البته ما توی عقد بودیم رفت و عروسی نگرفته بودیم. و چند بار هم که دادگاه رفتیم یا برای نفقه به شورای حل اختلاف رفیتیم گفت من زندگی میکنم و و وقتی بیرون میامدیم میگفت من زندگی نمیکنم! واقعا من گیج و سر در گم شدم البته دیگه بخواد من نمیخوام. چون خانواده اش خیلی دخالت میکنه. متاسفانه خواهر دیگه اش هم ۵ ماه پیش عقد کرده الآن دو ماه میشه که همون بلایی که همسرم سر من آورد خواهرش هم سر شوهرش آورد الآن دارند اونها هم از هم جدا میشن. من میتونم از مشکلات اونها هم برای درگیری خودمون استفاده کنم. خواهش میکنم خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا خسته شدم. در ضمن برای وکیل معاضدتی هم راهنمایی کنید تا بتونم وکیل بگیرم چون برام از نظر اقتصادی واقعا سخته با تشکر از شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

با سلام
خیر ، دادگاه اختلاف سایرین را در پرونده شما دخیل نخواهد دانست .
بهتر است عدم تمکین زوجه را اثبات نمایید تا ناشزه بودنش برای دادگاه محرز گردد .
برای اخذ وکیل معاضدتی با درخواست کتبی از دادگاه محل زندگی خود تقاضا نمایید و قید نمایید تحت سرپرستی بهزیستی میباشید .

با سلام
طی یک درخواست از رئیس دادگستری محل اقامتتان،شرایط جسمی و مالی خود را توضیح داده و تقاضا کنید برای شما وکیل معاضدتی تعیین نماید.با توجه به اینکه تحت پوشش بهزیستی هم هستید، از هزینه های دادرسی معاف هستید.عاقبت بخیر باشید.