بنده چه اقدام و دفاعی برای حقم میتونم انجام بدم با توجه به اینکه کاملا صوری و ساختگی است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۲ #61901660

با سلام
بنده برج ۹ سال ۹۳ آپارتمانی پیش خرید کردم ولی فروشنده به تعهدات خود عمل نکرد و از طریق دادگاه تحویل و تنظیم سند نمودم و سپس فروختم.(سال۹۷)
سپس فردی مدعی سه دانگ از واحد شده (برج ۲ سال ۹۳ خریدن) و با رای کیفری علیه فروشنده من به جرم انتقال مال غیر؛ مستحق رد اصل مال (عین ملک به مقدار سه دانگ) شده (سال ۹۸)
سپس دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده بنده، من و خریدار بنده و مستاجر حاضر در ملک با عنوان ابطال سند رسمی؛ الزام به تنظیم سند رسمی؛ خلع ید؛ مطالبه اجرت المثل اموال(محکومیت تضامنی خواندگان) و خسارت دادرسی تقدیم نموده. (سال ۱۴۰۰)
ولیکن مبایعنامه استنادی کاملا مخدوش، دارای الحاق، خط خوردگی و تغییرات کاملا واضح و بدون مستندات پرداخت و... می باشد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

با درود دادخواست ابطال معامله صوری مطرح نمایید.

با سلام
میتوانید تقاضای کارشناسی کنید

با توجه به مدارک مستندات دلایل غیره...دادخواست ابطال معامله صوری مطرح نماید

باسلام دادخواست ابطال معامله صوری مطرح نمایید.

سلام. دادخواست ابطال معامله صوری باارائه دلیل ومستندات ارائه دهید

چنانچه مبایعه نامه استنادی مخدوشه و اصالت سند زیر سواله شما ابتدا از اطمینان سند مطمئن شوید تا دفاع از موضوع.