ماشینم توقیف شده است،فقط وکالت فروش به نام من است،آیا می توانم ماشین را آزادکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۶ #61883620

باسلام
بنده چهارماه پیش خانومم درخواست طلاق داد ما همش دوماه عقدبودیم الان مهریه اش راگذاشته اجراماشینم توقیف کردم ومن فقط وکالت فروش به اسمم هست، ایامی تونم ماشینم روآزاد کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ماشین به اسم شما نباشد توقیف آن امکان پذیر نیست.و مالک ماشین باید آنرا آزاد کند

مرجع صادر کننده دستور توقیف باید ان را آزاد کند و این مرجع هم با رضایت محکوم له و یا اجرای حکم یا منتفی شدن اجرای حکم چنین دستوری را میدهد.

سلام توقیف خودرو فقط در صورتی ممکن است که به نام بدهکار باشد . البته اگر قرارداد خرید هم به نامش باشد امکان پذیر است به شرطی که طلبکار از وجد قرارداد مطلع بوده و به اجرای احکام ارائه نماید .

احتمالا مبایعه نامه به اسم شما بوده

مالک ماشین بایستی ماشین را از توقیف آزاد نماید و اصلا اگر ماشین بنام شما نبوده است قابل توقیف نبوده