آیا میتوانم از بیمه دیه را بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۳ #61874065

من در سال ۸۵ بیمه حوادث بودم و اتفاقا در همان سال برام حادثه ای اتفاق افتاد و نامه پزشکی قانونی در مورد حوادث در همان تاریخ را گرفتم منتها برای اخذ دیه اقدامی نکردم
۲ بعضی از دوستان گفتند که نمیشود ولی گفتند که از طریق صندوق تامین خسارت بدنی قابل مطالبه است
دوستان اگه لطف کنید راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم مرور زمان از کارفرما شکایت کنید

از کارفرما شکایت کنید اما اینکه زمان ان بسیار گذشته ممکن اس رسیدگی نشود

با سلام
شما میبایست از کارفرما شکایت نمایید ولکن ممکن است مشمول مرور زمان شده باشد و رسیدگی نگردد

سلام
شما باید علیه کارفرمای مربوطه که مقصر حادثه می باشند یا حادثه به خاطر کوتاهی شان ایجاد شده در دادسرا شکایت تقدیم نمایید و پس از اینکه پرونده تشکیل شد و حکم صادر شد نسبت به اجرای حکم اقدام می گردد آنگاه اگر موضوع از مصادیق تعهدات صندوق خسارتهای بدنی باشد مدارک خود را باید به صندوق مذکور ارائه نماید و الا کسی که محکوم شده است باید دیه شما را بپردازند