آیا اول باید اظهار نامه برای ایشان بدهم بعد طرح شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۳۴ #61870964

باسلام وخسته نباشید
من به شاگردم حدود ۳۰ میلیون جنس دادم که بابت این مبلغ فاکتور امضاء شده ایشان را دارم که از سال ۹۶ میباشد و دیگر چند سال هست که با وی کار نمیکنم و هر چند ماه که ایشان را میبینم و خواستار حسابم میشم به بهانه های مختلف که دستم خالی هست و....... از پرداخت شانه خالی میکند چگونه میشود از طریق قانون اقدام کرد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
باتشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما هم می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی هم اظهارنامه بفرستید یا مستقیما از ایشان طبق فاکتور دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید.

می توانید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید
دادن اظهار نامه الزامی نمی باشد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست مطالبه وجه را تنظیم نمایید

می توانید بدوا اظهارنامه ای ( اختیاری)برای مدیون ارسال نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید

باسلام
باتنظیم دادخواست با استنادبه فاکتورها مطالبه نماییددرصورت تمایل به دریافت تاخیرتادیه میتوانیداظهارنامه ارسال نمایید

با سلام
هرکس می‌تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را به وسیله‌ی اظهارنامه از دیگری مطالبه نماید، مشروط بر این که موعد مطالبه رسیده باشد. به طور کلی هر کس حق دارد اظهاراتی که را که راجع به معاملات و تعهدات خود با دیگری است و بخواهد به طور رسمی به وی برساند، ضمن اظهارنامه به طرف ابلاغ نماید.

الزامی به ارسال اظهارنامه نیست و می توانید بدوا دادخواست دهید