ترسم از این هست که بدهی زیاد باشه و صورتحساب گزافی برای بنده تراشیده بشه، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۰ #61869563

با سلام و با عرض قبولی طاعات
پرسش
با سلام و با عرض قبولی طاعات و عبادات
موضوع سوالم خرید مسکن مهر است، بنده بصورت وکالت بلاعزل و بعلاوه مبایعه نامه، خانه ای خرید کردم که متاسفانه بدون تحقیق، اقدام به خرید کردم، حالا بعد از گذشت دو سال و پرداخت ۱۴ ماه از اقساط، بخاطر تخلف شرکت عمرانی و رئیس هیئت مدیره، متاسفانه موفق به اخذ سند نشدم و از طرفی هم کار به دادگاه کشیده و بخاطر عدم ایفای تعهد ساختمان، اعم از نبود آسانسور و برخی نواقصات ساختمان و بدهی به اعضاء ساختمان شکایت شده و ایشون رو محکوم کردند، اما ادعای متهم این است که بعضی از اعضای ساختمان به بنده آورده نقدی نداده و اگر داده شده کامل پرداخت نشده و برخی با مبلغ ۱۰ میلیون تومان در خانه سکنت کرده اند، بنده هم خریدار دست دوم می باشم و متاسفانه هنگام خریداری در بنگاه از فیش های واریزی اولیه اعضا به شرکت هیچ مستنداتی ارائه نشد، و علی الظاهر این مبلغ از سال ۸۶ واریز می شده که هیچ نهادی به بنده پاسخگو نمی باشد و خود را معذور میداند؛ ترسم از این هست که بدهی زیاد باشه و در زمان آتی یقه بنده گرفته بشه، و صورتحساب گزافی برای بنده تراشیده بشه، و در تنظیم سند به نام خودمون به مشکل بخورم،خواستم یه راهنمایی بفرمایید متشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در چنین مواردی اصل بر وقوع معامله با علم و آگاهی کامل بوده و تنظیم مبایعه نامه دلالت بر توافق طرفین دارد . حتی در صورتیکه پیش بینی شما نیز صحیح باشد امکان رجوع به فروشنده را نخواهید داشت مگر آنکه در بیع نامه پیش بینی آن شده باشد .

باسلام
سوال شما کلی بوده و از طرفی دارای ابهاماتی است
چه سالی خریده اید؟
از عضو خریده اید یا غیر عضو؟
خریدشما بااطلاع یاموافقت هیئت مدیره بوده؟
امتیاز شخصی که از وی خریداری نموده اید چقدربوده؟