راهکاری برای اطمینان از خرید این نوع ملک ها هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #61866435

با سلام خسته نباشید
قصد خرید ملکی بصورت قولنامه ای ( فاقد سند رسمی ) دارم، با توجه به اینکه مشاورین املاک کد رهگیری و استعلامات شهرداری رو میگیرند، آیا خرید اینگونه ملک ها ممکن است در آینده دردسر ساز بشود یا اینکه کسی بعدها ادعایی بر مالکیت این نوع ملک ها داشته باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا از طرق ادارات مربوطه من جمله میتوانید استعلامات مورد نیاز را اخذ نمایید
دوما در متن مبایعه نامه قید شود در صورت ایراد قانونی یا ادعای هر شخصی دیگر مبنی بر مالکیت ملک مورد معامله ، فروشنده مسوول و متعهد به پرداخت قیمت ملک به روز خواهد بود و دو نفر شاهد نیز ان را امضا نمایند

با سلام و احترام
قبل از انجام معامله به شهرداری مراجعه و استعلام های لازم را اخذ کنید
حتی الامکان سعی کنید ملکی خریداری کنید که دارای کد رهگیری باشد
اگر ملک موروثی است حتما گواهی انحصار وراثت را از فروشنده دریافت کنید و تمامی وراث در انعقاد معامله حاضر باشند یا به شخصی وکالت در این زمینه دهند

سلام و درود، با اینکه خرید و فروش این گونه ملک ها(بدون سند رسمی) در مناطق مختلفی از کشور حتی با وجود الزام قانونی بر ثبت رسمی رایج می باشد، اما احتیاط حکم می کند که در خرید این گونه اموال منقول بررسی های لازم از جمله استعلام از مراجع قانونی و هم چنین انجام یک تحقیق محلی توسط خریدار انجام پذیرد؛ موفق باشید.