حقوق بازنشستگی پدر برای دختری که طلاق گرفته باشد چگونه دریافت گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #61865480

با سلام پدر من ۴۰ سال فوت شدن و حقوق بازنشستگی نیروهای مسلح ایشون را مادرم دریافت میکنند و من تازه طلاق گرفتم و چون درامدی ندارم میخاهم حقوق پدر را دریافت کنم در ضمن پدر من هیچ مال که اموال و خانه و ملکی نداشتن حتی حساب بانکی برای بردن مدارک برای دریافت حقوق ایشون برگه گواهی انحصار وراثت هم لازمه؟؟؟ درصورتی که ایشون چیزی نداشتن؟؟؟ ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله برگه انحصار وراثت به انضمام طلاق نامه لازم است !

برگه انحصار وراثت و طلاق نامه لازم است

با سلام
برگه انحصار وراثت بعلاوه طلاق نامه شما برای این امر نیاز میباشد