در خصوص رای دادگاه راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۷ #61859416

در خصوص دعوی خواهان ----------------- به طرفیت خوانده------------- سنجبد به خواسته مطالبه ی خسارت وارده به خودروی موضوع این پرونده با احتساب خسارات دادرسی نظر به اینکه مطابق بند الف ماده ی ۴ قانون بیمه ی اجباری
خسارات وارده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب سال ۹۵ در صورتی که وسیله ی نقلیه ی مسبب حادثه دارای بیمه نامه ی موضوع این قانون باشد جبران خسارت های وارد شده در حدود مقررات این قانون بر عهده ی بیمه گر است در صورت نیاز به طرح دعوا در خصوص مطالبه ی خسارت زیان دیده یا قائم مقام وی دعوا را علیه بیمه گر و مسبب حادثه طرح می کند. این حکم نافی مسئولیت های کیفری راننده ی مسبب حادثه نیست، ملاحظه می گردد بیمه
گر طرف دعوا قرار نگرفته بنابراین دعوا برابر قانون طرح نشده و به کیفیت حاضر قابلیت استماع ندارد و لذا با استناد به ماده ۲ قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب قرار عدم استماع دعوای خواهان صادر و اعلام می گردد. قرار
صادره ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در دادگاه تجدید نظر استان البرز می باشد.
مقصر صددر صد راننده مقابل بوده که صاحب ماشین نیست.
کارشناس بیمه ۲۵ تومان افت در نظر گرفته همچنین خرج ماشین ۶۵ شد. که ۲۰ تومن رو بیمه مقصر داد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید نام شرکت بیمه را در ردیف خواندگان ذکر می کردید.

چون در ردیف خواندگان نام بیمه از قلم افتاده مجددا با اضافه کردن بیمه دادخواست تقدیم کنید

سلام نام شرکت بیمه ذکر نشده لذا دادخواست به طرفیت بیمه بدهید موفق باشید

بیمه بدهید موفق باشید

با سلام و ادب
شما باید دوباره دادخواست ارائه نمایید.و بیمه را خوانده معرفی کنید.

با سلام
دادخواست شما مطابق با قانون مطرح نشده است باید دادخواست مجددمطرح شود و شرکت بیمه گر هم اضافه شود .

سلام
قرار رد دادخواست صادر شده است

درود بر شما، با توجه به اینکه بیمه در این دادخواست بایستی به عنوان خوانده طرف دعوی قرار می‌گرفت و نگرفته‌، لذا بایستی مجددا دادخواستی به طرفیت بیمه مطرح نمایید.