مجازات استفاده از سند مجعول در صورتی که هیچ اطلاعی از جعلی بودن آن نداشته ام، چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۹۷ #61845309

با سلام
بنده با شخصی برخورد‌ کردم که گفت مدرک تحصیلی دیپلم کاملا قانونی و قابل استعلام و‌ بنده هم وقت برای درس خواندن نداشتم و با او در ارتباط شدم که کارهای مرا انجام دهد و‌ گفت از مدرسه در‌ تهران به صورت غیر حضوری انجام میگردد، بعد از‌ چند‌ ماه دیپلم گرفتم، بعدش بردم برای استخدام و‌ گفتن جعلی است.
میخواستم بدونم حکم من چیست که از جعلی بودن آن اگاهی نداشتم و شخصی‌ که مدرک را به‌ من فروخت هم گیر انداختم و توی ابلاغیه اومده شکایت علیه شما از اوراق مجعول.
کمک کنین چکار‌کنم؟
حکم من چیست؟
نگرانم چکار کنم بیگناهی ثابت بشه؟
ممنون از همه شما

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
-جرم جعل و استفاده از سند مجعول دارای جنبه عمومی است و مجرم به جرم جعل و استفاده از سند مجعول مجازات خواهد شد
می‌خواهد دروغ را به جای حقیقت استفاده کند
در قانون ، اگر کسی بداند که یک سند جعلی است و از آن سند و نوشته استفاده کند، مرتکب جرم استفاده از سند مجعول شده است.
آن را مورد استفاده قرار دهد علاوه بر جبران خسارت، به‌حبس از یک تا سه سال محکوم خواهد شد.

مجازات شما مجازات استفاده از سند مجعول است علاوه بر جبران خسارت ۱ تا ۳ سال حبس. البته علم و آگاهی شما از جعلی بودن مدرک مفروض است وشما باید نداشتن علم خود را در دادگاه ثابت کنید