آیا در پرونده های اجرایی نیز رای صادر میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #61839419

با سلام

منظورم پرونده اجرایی تمکین میباشد و به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اجرا تمکین رویه ها مجتمع های قضایی و شهرها متفاوت هست بعض اجراییه صادر میکنید و سپس از طریق کلانتری محل به زوجه مراجعه و تمکین یا عدم تمکین صورت جلسه میشود بعضی شعبات هم بدون صدور اجراییه اقدامات فوق را انجام میدهند

وظیفه اجرای احکام ، اجرای حکم صادره تمکین است . لذا اجرای احکام مدنی حکمی صادرنمیکند

هر پرونده که به اجرای احکام ارسال میشود رای یا قرار برای ان صادر میشود.

سلام اگر منظور شما دعوی الزام به تمکین است که در نهایت باید تصمیم قضایی گرفته شود که در قالب حکم یا قرار می باشد .

با سلام
اگر منظورتان از صدور رای در پرونده اجرایی ، ضمانت اجرای دادخواست الزام به تمکین می باشد ، ضمانت اجرای صدور رای مبنی بر الزام به تمکین و استنکاف از رای صادره اسقاط حق نفقه می باشد و ثانیا ممکن است برای زوج پس از قطعیت رای امکان اخذ اذن ازدواج مجدد از طریق دادگاه فراهم گردد .