چه شکایتی را طرح نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۴ #61832721

زمینی مدت ۲۵سال پیش درکرج از صاحب اصلی زمین خریداری نمودم با قولنامه عادی و حال افرادی آن زمین را مبادرت ب ساخت نمودند

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در ملک قبلا تصرفاتی داشته اید مستند به شهادت شهود و یا مطلعین در تحقیقات محلی دعوای رفع تصرف عدوانی طرح کنید.

سلام.
اگر معامله شما با مالک اصلی وواقعی انجام شده وصحیح باشد،چنانچه افراد مذکور زمین را از فرددیگری یا خود مالک اولیه خریداری کرده باشند ومبایعه نامه یا سندی داشته باشند در این صورت فروش مال غیر که کلاهبرداری محسوب می‌شود قابل طرح وپیگیری است.همچنین اگر معامله شما با فردی غیر مالک ،بوده باشد وحالا مشخص شود که فروشنده زمین به شما مالک یا وکیل وی نبوده؛در این صورت نیز فروش مال غیر محقق است.
وچنانچه بدون قرارداد نسبت به تصرف وساخت وساز اقدام می کنند در این صورت شکایت تصرف عدوانی می‌توان مطرح کرد.
در هرحال متناسب با اوضاع واحوال موجود طرفین، واسناد ومدارک هریک ،طرح دعوی کیفری یا حقوقی مختلف متصور می باشد

اگر سابقه تصرف دارید در خصوص رفع تصرف عدوانی می توانید شکایت نمایید در غیر این صورت دادخواست اثبات مالکیت طرح نمایید

نظر به اینکه قولنامه دستی، یک نوع سند عادی است که اگر به طور صحیح نوشته شود لازم الجرا بود در دادگاه قابل استناد می باشد لذا به استناد آن می توانید دعوای تحت عنوان تصرف عدوانی علیه متصرفین مطرح نماید همچنین از باب قلع و قمع حکمی است که برای منهدم ساختن ساخت و سازی است که متصرف غاصب بدون اذن و اجازه مالک در محل انجام داده است اقدام کنید

سلام .بااستناد به مدارک مالکیت خود دادخواست رفع تصرف عدوانی وقلع وقمع مستحدثات دهید.در طرح دعوای تصرف عدوانی حقوقی انچه مدنطر قاضی است سبق تصرفات شما است .

سلام باتوجه به اینکه شما با سندعادی ملک را خریداری نموده اید باید ابتدا دعوای اثبات مالکیت و پس از آن خلع ید طرح نمایید اما جواب دقیق به پرسش شما نیازمند بررسی اسناد و مدارک است.

با سلام
بستگی دارد در این ۲۵ سال تصرفات شما در این زمین به چه نحو بوده است.
درصورتی که بتوانید تصرفات سابق بر ساخت و ساز را اثبات نمایید میتوان دعوای رفع تصرف عدوانی اقامه کنید.درغیراینصورت میبایست ابتدا به اثبات مالکیت بپردازید .