آیا توقیف اموال از طرف دادگاه بر توقیف از طرف ثبت ارجحیت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۰ #61825528

سلام
همسرم در سال ۹۵ تعداد ۲۰۰ سکه از مهریه اش را از ثبت تقاضای اجرا کرده و انواع و اقسام اموال را توقیف کرده، در سال ۹۵ و ۹۶ عیدی من راهم از طریق ثبت توقیف کرد،در سال ۹۷ به دلیل اینکه ضامن چکی شده بودم ذینفع چک از طریق دادگاه عیدی سال ۹۷ را توقیف کردو بعد از توقیف این فرد همسرم برای عیدی سال ۹۷ از ثبت تقاضای توقیف کرد ولی ادارم جواب داد که از دادگاه توقیف شده و قابل توقیف از ثبت نیست ،الان همسرم مدعیه چون سال۹۵ و ۹۶ عیدی را توقیف کرده ام لذا اولویت توقیف با منه و ذینفع چک موردنظر می گوید حق با اوست،دادگاه از ثبت استعلام کرده و ثبت گفته توقیف عیدی توسط خانم در سالهای متمادی سابقه محسوب نمی شود و هر سال نیاز به درخواست جداگانه دارد ،الان حق با کیه ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
جوابیه اداره ثبت درست میباشد

حق با اداره ثبت است. و هر سال نیاز به درخواست مجدد دارد

سبق توقیف
دارای اعتبار نیست و نظر اداره ثبت درست است

پاسخ اداره ثبت صحیح هست