وکالت بلاعزل چطور باطل میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #61824500

سلام
سال ۹۳ ملکی از طرف همسرم خریداری و بنام من شد منتها ایشان به دلیل عدم اعتماد بمن چون تاره ازدواج کرده بودیم از من وکالت بلاعزل کرفتند الان ایشان ۲ سال و خرده ایه زندان هستند
چند ماهی هست حدود ۶ ماه که ازشون خواستم وکالت رو باطل کنن... یعنی خواستم امصراف بدن
و ایشون قبول کردن
و تمام این ۶ ماه گفتن که از اینجا نمیشه
درخواستم رو رد میکنن و این صحبتها...
با توجه به اینکه ایشان اونجا هستند و حکم قطعی هم ندارند که بشه مرخصی گرفت و معلوم هم نیست که کی حکمشون قطعی بشه و من الان بتید روی اون سند اقدام کنم... ولی با اون وکالت ترجیح میدم کاری نکنم تا باطل نشده...
سوال من اینه که واقعا نمیشه از اون داخل این کار رو انحام بدن؟؟ که یعنی درخواست انصراف از اون وکالت رو بدن؟؟ واقعا نمیشه یا ایشان نخواستند و حقیقتا بمن دروغ گفتن؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت به سه طریق عزل موکل، استعفای موکل وفوت یا جنون هر یک از وکیل یا موکل حق عزل قابل اسقاط

ایشان میتواند درخواستی خطاب به سردفتر اسناد رسمی تنظیم کننده وکالتنامه بنویسد و در آن مراتب استعفای خود از وکالت مذکور را اعلام نموده و پس از گواهی امضاء توسط سرپرستی زندان ، اقدام به ارسال استعفانامه از طریق پست نماید . همچنین راههای دیگری نیز وجود دارد که میتوانید از قسمت ارزیابی حقوقی یا مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا با اطلاع از جزئیات موضوع ارائه گردد .