بدون داشتن نوشته ای به عنوان اینکه مال قرض داده شده، امکان دریافت میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #61817048

سلام و وقت بخیر.
مالی رو به همسرم به عنوان قرض دادم، الان به اختلاف رسیدیم، ایشون قبول دارن که مال رو بهشون قرض دادم ولی عنوان میکنن که خرج زندگی کردن و یا دلیل های دیگه ای میارن برای ندادن اون، میخواستم بدونم بدون داشتن نوشته ای به عنوان اینکه مال قرض داده شده و صرف اینکه فقط خود ایشون قبول دارن،امکان گرفتن اون از طریق دادگاه هست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با استناد به سایر ادله اثبات دعوا، از جمله شهادت شهود، قسم و اقرار قرض‌گیرنده، حقوق قانونی خود را طرح و باز یابید و تحت عناوین مختلف دیگر مانند حق اجرت المثل ایام زوجیه پول خود را دریافت کنید.

سلام
در صورتیکه قصد اقدام قضایی در این رابطه را دارید می بایست ادله کافی در اختیار داشته باشید مگر اینکه ایشان حاضر به اقرار در دادگاه باشند

شما می‌بایست اقدام به اخذ رسید از ایشان می نمودید. با این وجود عدم اخذ رسید نمی تواند مانع و نافی حقوق قانونی شما باشد. بنابراین می توانید با استناد به سایر ادله اثبات دعوا، از جمله شهادت شهود، قسم و اقرار قرض‌گیرنده، حقوق قانونی خود را طرح و باز یابید و تحت عناوین مختلف دیگر مانند حق اجرت المثل ایام زوجیه پول خود را دریافت کنید.