باید روز تخلیه پس بدیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۶ #61799557

با سلام،

یک واحد آپارتمان را خریداری کردم و مستاجر هم داشت.. اکنون با مستاجر توافق کردیم که ۳ ماه پیش از موعد قرارداد ملک را تخلیه کند و ۱۵ میلیون تومان از ودیعه کل که ۷۸ میلیون بود را به وی به عنوان بیعانه دادیم، هنوز ۱۳ روز از موعد تخلیه مانده و مستاجر تقاضای ۱۰ میلیون دیگر دارد. قانون پس دادن پول به چه صورت است؟ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
معمولا یک سوم بیعانه باید پرداخت شود
ولی باید در بنگاه پشت قرار دادنوشته شود و رسید دریافت شود

درود
پس از تخلیه پرداخت کنید.

معمولا در اینگونه موارد توافق می کنند ولی تا زمانی که مستاجر تخلیه نکند موجر ‌تکلیفی به پرداخت وجه ودیعه ندارد

تا پیش از تخلیه الزامی به استرداد مبلغ ودیعه ندارید.

بادرودوسلام درموقع تخلیه باید مبلغ به ایشان مستردد گردد.

قانونا می بایست در موعد اتمام قرارداد اجاره کلید تحویل موجر شود و ودیعه همزمان به مستاجر پرداخت گردد طرفین میتوانند توافق دیگری نیز بنمایند.

باسلام
هنگام درخواست تخلیه باید مبلغ ودیعه را به مستاجر برگردانید .