آیا در شکایت ترک انفاق،همسرم باید همراه با شهود به کلانتری برود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #61766185

سلام
بنده شکایت کیفری داشته ام از همسرم برای پرداخت نکردن نفقه در دادسرا و من شاهد بردم کلانتری و گفتن برای همسرم هم ابلاغ میفرستن که بیاد کلانتری و توضیحاتش و بگه بازپرسی .
آیا ایشان هم باید با شهود به کلانتری برود؟
و مثل من سه روز پس از ابلاغ وقت میدهند؟

یا فقط خودش باید برود بدون شهود.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاکی شما هستید وجهت اثبات ادعا شهود برعهده شماست که بردید
اینکه شوهر هم شاهد داشته باشد ، بایدبه دادسرا اعلام کند

در صورتی که بازپرس به کلانتری دستور احضار شاکی و ارائه دلایل و مستندات و شهود رو داده باشند ایشان و شهود باید در کلانتری حاضر شوند و در غیر اینصورت در شعبه بازپرسی حاضر خواهند شد