ادعا دارد که ‌‌پشت بام متعلق به اوست و میتواند طبقه چهارم را بدون اجازه بقیه مالکان بسازد یا پشت بام را بفروشد، میتواند قانونا این کار را بکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۵ #61757276

باعرض سلام و ادب و احترام
بنده چهار سال پیش یک واحد آپارتمان خریداری کردم که بصورت مشارکتی ساخته شده بود البته بدون مجوز شهرداری، ملک این آپارتمان دارای سند سه دانگ بود که مالک زمین آنرا بصورت وکالتی خریده بود،این ساختمان سه طبقه‌‌ و پنج واحد می‌باشد که همه مالکان آنرا بصورت قولنامه ای از سازنده ساختمان خریده اند ضمن اینکه مالک ملک که خود ساکن طبقه سوم هست نیم ‌دانگ از سه‌دانگ سند رو بصورت رسمی و محضری به هر کدام از ساکنان ‌واگذار کرده و خود نیز مالک یه دانگ است،حالا ایشان بعد از چهار سال ادعا دارد که ‌‌پشت بام متعلق به اوست چرا که موقع ساخت قراردارد چهار طبقه رو با سازنده بسته بوده و چون او انصراف داده پس او میتواند طبقه چهارم را بدون اجازه بقیه مالکان بسازد یا پشت بام را بفروشد، ایا ایشان میتواند قانونا این کار را بکند؟ ضمن اینکه اولا قرارداد آنها عادی و دست‌نویس است و مالکان این واحدها موقع خرید از قرارداد آنها بی اطلاع بوده اند.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .پشت بام جزو مشاعات محسوب میشود و بدون رضایت مالکین اجازه چنین کاری رو ندارن

این امر تصرف در قسمت مشاع محسوب شده و نیاز به اخذ رضایت مالکین می باشد

تصرف در مشاعات بدون اجازه مالکین جایز نیست

سلام
ادعا دارد که ‌‌پشت بام متعلق به ا وست باید با سند مالکیت اثبات کند
و نمی تواند طبقه چهارم را بدون اجازه بقیه مالکان بسازد یا پشت بام را بفروشد بدون سند و با ادعا
نمی تواند بدون مجوز و سند بصورت رسمی و محضری طبقه چهارم را بدون اجازه بقیه مالکان بسازد

به همۀ قسمت‌های ساختمان که در هیچ جای سند در مورد مالکیت آن‌ها سخنی به میان نیامده‌است، مشاعات اطلاق می‌شود. یکی از این موارد «پشت بام» است که مالکیت آن با هیچ کدام از ساکنین نیست و در اختیار همگان است .‌لذا وی نمی تواند طبقه چهارم را بسازد .

بایستی حتما رضایت مالکین را اخذ نمایید

سلام خیرنمیتواند اقدام ب ساختن کند مگر بارضایت ساکنین زیرا باتوجه ب توضیحات شما و اطلاع نداشتن مالکین اجازه ندارد