تامین خواسته مهریه چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۴۱ #61754174

سلام .
بنده از تاریخ ۱۳۹۹/۶/۵تا به الان به خاطر اختلافات خانوادگی خانمم بابت مهریه خود تمام حساب های بنده را مسدود کرده و منزل مسکونی را هم که سه دانگ آن رادارم وسه دانگش به نام خودش میباشد توقیف و بنده ازخود کامیون باری دارم که ایشان در همان تاریخ کامیون را هم توقیف کرد و دیگر نتوانستم به کار برم ولی بنده بلافاصله کامیون را به جای امن هدایت ومخفی کردم وتا الان نتوانسته اقدامی برای مهریه انجام بدهد چون کامیون رامیخواست که آن هم نبود و تا به الان به خاطر دوفرزندم وشکایتهای زیاد علیه بنده وداشتن فرزندکوچکم که ایشان ازهمان روز اول آنها را رها کردو به منزل پدرش رفت که بنده رااذیت کند، نتوانسته ام به سر کار بروم بیکار هستم و درآمدی ندارم .
ولی ایشان از چند روز قبل اقدام به پرونده سازی برای مهریه خود کرده و دادگاه ،اول تامین خواسته داده ویک ما ه دیگه هم جلسه رسیدگی برای مهریه داده .
بنده اعتراض تامین خواسته را چگونه تنظیم کنم.
وفقط میخواهم کامیون وان سه دانگ منزل مسکونی از دستم نرود.
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرخانه بیش ازاز۱عددباشدوبیشترازشان زوجین باشدقابل توقیف است

باسلام واحترام باتوجه به توضیحات سه دانگ منزل وکامیون مستثنیات دین محسوب وقابل توقیف نمیباشد

کامیون قابل توقیف ولی منزل خیر

بادرودوسلام منزل و کامیون شما ازمستثنیات دین تلقی می شودو قابل توقیف نمی باشد.

تنها منزل مسکونی و اتومبیل شما از مستثنیات دین خواهد برز

سلام وقت بخیر
به جهت مستثنیات دین بودن ، امکان توقیف منزل و خودرو وجود ندارد.

سلام
هم منزل و هم کامیون شما از مستثنیات دین است و نباید توقیف گردد