ایا ایشون میتونن مهریه دریافت کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۵۹ #61736086

درود عرض ادب
یکی از دوستان بنده به مدت ۳سال به حساب خانومش بابت مهریه پول میخرتن
و تمام مهریه رو پرداخت کردن
قبل از اینکه پرداخت کنند امضا و اثر انگشت و قرار دادی که ماهیانه ۱۰میلیون تومان به حساب خانوم واریز کنند نوشته و امضا شده هست
حالا خانوم بعد ۳سال میخوان جدا بشن و رفتن خونه پدرش به مدت ۶ماه و به خونه برنمیگردن درخواست طلاق دادن و درخواست مهریه
درصورتی که تمام مهریه به مدت ۳سال پرداخت شده
تشکر از پاسخگوهی...

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اگر اثبات گردد بابت مهریه پرداخت شده زوجه امکان مطالبه وجود نخواهد داشت .

با درود زوج می‌بایست مدارکی مبنی بر پرداخت ارائه دهد

سلام اثبات گردد رداخت مهریه است

زوج باید اثبات کند که پرداخت بابت مهریه بوده است.

سلام
در صورت اثبات پرداخت های خود، آنچه مورد نظر شماست، امکان پذیر است.

بااحترام
با فیشهای واریزی اثبات نماییدد

باسلام و احترام
در صورتی که بتوانند اثبات کنند وجه پرداختی بابت مهریه بوده ، زوجه دیگر حقی نسبت به مطالبه مهریه ندارد.