چجوری میتوانم الزام به پرداخت خسارت و عدم ایفای تعهد و خسارت تاخیر در تحویل ملک داشته باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #61717554

در خصوص تحویل ملک شرکت طرف قرارداد و سازنده ضمن اینکه به تعهدات قراردادی خودشان عمل نکردند. بنده ناچارا از طریق مراجع قضایی اقدام نمودم در نهایت رسیدگی شده ملک توسط اجرای احکام شعبه صادرکننده رای به صورت خام تحویل شده شرکت سازنده در ازای تحویل لوازم ملک اقدام به گرفتن اقرار نامه محضری مبنی بر اسقاط حق و حقوق و سلب و ساقط شکایت دارد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه بنا به فرموده ، شما کلیه اختیارات را از خود سلب و ساقط نموده اید و با وجود سند تعهد و اقرار نامه محضری ، کار را بر خود سخت نموده اید .

دوست عزیز باسلام و احترام
وقتی با علم و آگاهی به دفترخانه اسناد رسمی رفته اید و سند رضایت تنظیم کرده اید کار خودتان را به دشواری افکنده اید و شاید به سمت غیرممکن سوق داده اید. اگر در سند عادی ابراز رضایت نموده بودید می توانستید برای ابطالش خرده شانسی برای خودتان باقی بگذارید ولی در این شرایط به نظر بعید می رسد. اما برای اطمینان بیشتر با رزرو تلفنی و تماس با مشاوران بنیاد نسبت به عرضه سند رضایت و مفاد آن محبت بفرمایید تا امکان مشاوره و اطمینان بخشی فراهم شود
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام