معنی تجدید نظر خواهی چه میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #61716626

معنی این حکم رو میخواستم .ممنون
درخواست تجدیدنظرخواهی آقای ....فرزند ....نسبت به دادنامه حضوری شماره
_____________مورخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۸ صادره از این دادگاه که به موجب آن نامبرده به اتهام توهین و ایراد ضرب و جرح عمدی برابر دادنامه تجدید نظر خواسته محکوم شده که حسب اوراق پرونده، صرف نظر از اینکه دادنامه تجدیدنظر خواسته در تاریخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۸ ابالغ و درخواست تجدید نظرخواهی در تاریخ ۱۷/۰۱/۱۳۹۹ ثبت که بدین
ترتیب خارج از مهلت قانونی تقدیم شده است لکن با عنایت به اینکه تجدید نظرخواه علت تاخیر در ارائه الیحه را شیوع
ا به ماده ۴۳۲
بیماری کرونا اعالم نموده است و حسب اعالم قبلی این مدت موجه است لذا با توجه به مراتب مذکور مستند
ناظر به ماده ۱۷۸ قانون آئین دادرسی کیفری قرار قبولی درخواست تجدیدنظرخواهی وی را صادر و اعالم می نماید. این
رای در اجرای ماده۴۲۷ قانون مذکور قطعی است.
خواهشمندم به صورت ساده برام جواب رو ارسال کنید . ممنون از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض شما به دلیل اینکه خارج از مهلت قانونی طرح شده بود توسط دادگاه رد شده ولی دادگاه تجدیدنظر دلیل شما برای تقدیم خارج از فرجه تجدیدنظرخواهی پذیرفته و قرار قبولی آن را صادر نموده است .

با سلام رای اصداری قابلیت تجدید نظر داشته ولی تجدیدنظر خواه بایستی ظرف بیست روز تجدیدنظرخواهی میکرده ولی بعد از این مدت درخواست کرده که درشرایط عادی از وی نمیپذیرد اما به دلیل شیوع بیماری و قوه قاهره(بیماری کرونا)با ذکر این دفاع تجدیدنظر وی را خارج از مهلت قانونی پذیرفتند

به بیان ساده اعتراض به رای که خارج از مهلت قانونی بوده را به علت شیوع بیماری کرونا پذیرفته است.