آیا بخشنامه فوق الذکر مغایر قانون هست که تقاضای ابطال آن به دیوان عدالت اداری داده شود یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #61715003

با سلام معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور طی بخشنامه ۱۰۲۳۶۳ مورخ ۱۳۸۸/۱۱/۵ و به استناد بند الف ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری ؛ بازنشستگی متصدیان مشاغل تخصصی با تحصیلات کارشناسی و پایین تر را به شرط داشتن ۳۰ سال سابقه؛ از اختیارات دستگاه اجرایی دانسته است . با توجه به اینکه در بند الف عبارت (( با درخواست کارمند برای سنوات بالاتر از سی سال)) تصریح گردیده و درخواست کارمند هم یکی از شرایط بازنشستگی وضع شده است ؛ آیا بخشنامه فوق الذکر مغایر قانون هست که تقاضای ابطال آن به دیوان عدالت اداری داده شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بخشنامه فوق الذکر مغایر قانون نمی باشد و براساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره دادنامه ۷۶۵ در حدود اختیارات قانونی صادر شده است.