چگونه تقاضای سهم الارث مادرم را نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #61714125

با سلام و وقت بخیر...
میخواستم مشکل وراثت مادرم رو عنوان کنم. مادرم در کل ۲ خواهر و ۴ برادر هستند. که ۳ تا از برادرها کل زمینهای کشاورزی و املاکی که به ارث رسیده را مصادره کرده و دو خواهر و یه برادر سهمی از ارث نبردند. ۳ برادر سند قانونی برای زمینها اخذ کردند در زمانی که پدر در بستر بیماری بود و سلامت جسمی و عقلی برخوردار نبود خط قانونی از پدر دریافت کرده اند. و در ضمن خاله بنده از مریضی آلزایمر رنج میبرد.
سوال من این است که از چه راه قانونی میتوانم به مادر سالخورده خود که الان ۶۵ سال سن دارد و غم بزرگی در دل دارد کمک کنم تا ارث قانونی خود را دریافت نمایند؟
با تشکر از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وارثت اقدام کنید و چنانچه ترکه متوفی با توافق وراث تقسیم نشده نسبت به تقدیم دادخواست تحریر و تقسیم ترکه اقدام کنید.