اتومبیلی که خریداری کردم عیب داشته باشد و بیش از مبلغ خودرو هزینه کرده باشم برای ابطال قرارداد از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۷ #61712483

بنگاهی ماشین فروختم چند روز بعد زنگ زد که بیا یه ماشین اوردن بخر حرف نداره رفتم و حتی داخل ماشین رو ندیدم که روشن کنم و همه را به صاحب بنگاه سپردم که کارشناسی کند بیست میلیون دادم و۱۰میلیون قرار شد قسط بدم که۱۶میلیون شد قولنامه نوشته شد ماشین تحویل شد و قرار تعویض پلاک و محضر شد تا به نام من شود و در رهن فروشنده تا قسط تمام شود قولنامه هم بنگاهی نگه داشت امدم دیدم ماشین ایراد داره و قیمت هم آن که خریدم نیست اعتراض کردم با زبون ارامم کردند خلاصه رفتیم تعویض پلاک شد به نامم در کمال تعجب دیدم ماشین به نام خود بنگاهدار است و من از محضر رفتن سرپیچی کردم و درخواست مبلغ خرج شده که ۹میلیون است با فاکتور موجود و بیست میلیون کارت کشیدم را کردم و پس دادن ماشین طرف میگه همین که هست ۱۶میلیون بدهکاری و ماشین رو میخوابونم من چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تغییر در خودرو دیگر خیار عیب ساقط کرده اید فقط بابت خسارت می تونید مطالبه ارش کنید