بهش پیامک زده که خودت را بزن و از خانه برو بیرون و به پزشک قانونی مراجعه کن، بنده باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۹۶ #61709174

سلام
همسرم به دروغ شکایت کرده که شوهرم مرا کتک زده درحالیکه حین بحثمان عصبانی شد و به صورت خودش چنگ میزد و بعد خانه را ترک کرد و بنده بعد از چک کردن موبایلش مشاهده کردم که برادرش بهش پیامک زده که خودت را بزن و از خانه برو بیرون و به پزشک قانونی مراجعه کن، حال بنده باید چکار کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خود زنی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد

بادرودوسلام امکان تشخیص خودزنی ازطریق پزشکی قانونی می باشد.

با سلام
پزشکی قانونی خود زنی رو تشخیص خواهد دادو شما به پیامک نیز استناد نماید

پزشکی قانونی خودزنی را تشخیص می دهد

درود
پزشکی قانونی امکان تشخیص خودزنی را دارد .
میتوانید با اعلام موضوع تقاضای اظهارنظر پزشکی قانونی در این خصوص را بنمایید .وپایمک هم می تواند قرینه برای گفته های شما باشد

سلام خودزنی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است علاوه بر این که برای اثبات ادعای خود به ادله دیگری نیز نیازمند هستند

ادعا یا شکایت میبایست با دلیل و مدرک یا شهادت شهود همراه باشد،پیامک مذکور میتواند ب شما جهت رفع اتهام کمک کند،همچنین تشخیص موضوع خودزنی توسط پزشکی قانونی امکانپذیر هست