راهی هست من بتونم به اسم پدر و مادر واقعی خودم شناسنامه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۵۲ #61705016

با سلام و خسته نباشید ببخشید سوالم این بود که پدر بزرگ من زمان شاه اینجا بوده و شناسنامه گرفته ولی به کسی نگفه شناس نامه کجاست تا فوت کرده و الان همه چیز سیستمی شده اسم پدر بزرگم داخل سیستم نیست و پدر من تا ۶ سال قبل شناس نامه نداشت و برای من شناسنامه گرفت به نام یکی از دوستانه صمیمی اش الان بعد نزدیک ۳ سال هست پدرم شناسنامه گرفته به اسم پدر و مادر خودش و شناسنامه پدر فعلی من ممنوع خدمات شده الان راهی هست من بتونم به اسم پدر و مادر واقعی خودم شناسنامه بگیرم ا چون اگه کمیسیون هم بشه من جز اسم پدر و مادر پدر بزرگ مادر بزگ دیگه کسیو نمیدونم چون زندگیم پیش پدر مادر واقعیم گذشته و تمام اقوام پدر مادر واقعی خودمو هم میشناسم و هم اسم خود شون بچه نوه همه شونو بلدم اگر راهی هست لطفا رهنمایی کنید من الان شناسنامه دارم کارت ملی هوشمند چند حساب بانکی ازدواج کردم و یک پسر سه ساله هم دارم

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا دادخواست احرازنسب تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام بله اما ابتدا باید نسب خود را اثبات کنید که برایداینکار باید دادخواست نسب دهید

سلام ابتدا دادخواست اثبات نسب دهید

سلام
بدوا باید دادخواست اثبات نسب بدهید پس از صدور رای می توانید مراحل دیگر را انجام دهید .

بنام خدا،دادخواست اثبات نسب ارائه دهید.

ابتدا باید دادخواست اثبان نسب مطرح نمایید

سلام پس از اثبات نسب دادگاه اداره ثبت احوال را ملزم به صدور شناسنامه واقعی شما خواهد کرد.