با توجه به این توضیحات امکان این هست که این ملک شراکتی بوده باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #61679358

سلام
ملکی که سرقفلی آن به نام شخص می باشد و شکایت از آن شخص برای دریافت مهریه صورت گرفت و دادگاه رای به مزایده این ملک داد و پلمپ گردید و با نصب بنر در محل این مزایده اعلام گردید و در این فاصله خریداری پیدا نشد...حال سوال بنده این است با توجه به این توضیحات امکان این هست که این ملک شراکتی بوده باشد؟ که اگر بوده باید در این فاصله آن شخص ادعای سه دانگ را داشته باید مدارک خود را ارائه میداد پس این امر ( ادعای مالکیت سه دانگ ) منتفی هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .
در صورت وجود مالکیت مشاعی می بایست سندی دال بر این موضوع موجود باشه.
با توجه به بررسی مراحل رسیدگی کاشف بعمل آمده که شریکی وجود نداشته که مزایده صورت پذیرفته در فرض وجود شریک در زمان اطلاع از موضوع می تواند اعتراض خود را به موضوع ارائه دهد.