چگونه ثابت کنم که درگیری رخ نداده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۳ #61677591

باسلام
شخصی از بنده بعنوان ضرب جرح شاکی میباشد. که کاملا واهی است و بنده اصلا اونروز سرکار بودم. لذا شهود شوهر و مادرش و آقایی که با من درگیری داشته قبلا را آورده. و به پزشکی قانونی مراجعه کرده برای بخیه هایش و پزشکی قانونی درگیری را رد کرده و گفته این زخم ها مستقیم هستند و مال درگیری نیستن.
حالا من چگونه میتوانم ثابت کنم که درگیر نشدم و این شخص کذب می‌گوید؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

گواهی از محل کار بیاورید و شهود معرفی کنید سپس پس از صدور منع تعقیب اعاده حیثیت نمایید .

سلام
اگر ادله یا شهودی دارید ک اونروز سرکار بوده اید ارائه دهید
و برای شاهدی ک خصومت داشته اید میتوانید درخواست جرح شاهد کنید
و همچنین نامه ی پزشک قانونی هم قابل استناد است.

نظر پزشکی قانونی در این باره معتبره

اولا پزشکی قانونی درگیری راردکرده
ثانیا مدرکی ازسرکارتان بیاورید که اون روز محل کاربودید
لذا شکایت شاکی ردمیشود

با سلا م همان گواهی پزشکی قانونی که حکایت از این دارد که صدمه مربوط به درگیری نیست میتواند دلیل مناسبی رای اثبات ادعای شما باشد. و همچنین میتوانید اعتبار شهادت شاهدین را به علت خصومت شخصی و ارتباط نسبی و سببی زیر سوال ببرید.

با سلام هر مدرک و دلیلی که بتواند ثابت کند که شما در لحظه درگیری در مکان مورد نظر نبوده اید مفید خواهد بود به عنان مثال از همکاران خود به عنوان مطلع استفاده کنید تا اعلام کنند که شما همان لحظه مشغول کار بوده اید
البته با توجه به اینکه پزشکی قانونی این امر رد کرده احتمالا قاضی کمی طرف شما خواهد بود