چگونه از کارفرما به علت نپرداختن عیدی و حقوق شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #61676290

سلام

من از مرداد ۹۷ تا خرداد ۹۸ جایی کار کردم ولی بیمه من از آبان رد شد،حقوق خرداد هم نداده عیدی و سنوات هم نگرفتم و گفت اگه شکایت کنی سفته ۱۰ میلیونی اجرا میزاره.

چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته ضمانت حسن انجام کار است برای اجرا گذاشتن باید ابتدا میزان خسارت ناشی از عملکرد شما را به اثبات برساند.
در اداره کار محل کارگاه دادخواست مطالبه کلیه حقوق و مزایا و بیمه را مطرح کنید

میزان سنوات برای هر یک سال سابقه شخص، معادل یک ماه آخرین مزد ثابت یا مزد مبنای موضوع ماده ۳۶ قانون کار است. به افرادی که کمتر از یک سال کارکرد داشته باشند هم سنوات خدمت به نسبت مدت کارکرد تعلق می گیرد.
لذا برای حقوق قانونی خود به اداره کارشکایت کنید.‌
وبابت سفته‌ تضمینی نگرانی وجود ندارد

سلام برای مطالبات خود می توانید به اداره کار شکایت کنید . در خصوص سفته هم اگر ثابت شود ضمانتی است ایشان به سختی می تواند نسبت به آن اقدام نماید .