آیا در حین به مزایده گذاشتن مجددا باید پرداختی داشته باشم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #61676006

سلام بنده بابت خسارت طبقه بالا به سقف منزلم شکایت کردم دادگاه رای به محکومیت و مطالبه خسارت بنده به میزان ۲۰ میلیون داده . مرحله بعدی تقاضای صدور برگ اجراییه برای حکم دادگاه حقوقی است. آیا اگر بعد از ابلاغ از ناحیه اجرای احکام دادگاه خوانده ظرف مدت ۱۰ روز اجراییه رای را اجرا نکند. بنده میتوانم به کمک دادورز تقاضای مزایده گذاشتن ملک خواهان (ملک ثبت شده) رابکنم. این مراتب و تشریفات به مزایده گذاشتن ملک خواهان حدودا چقدر طول میکشد. و آیا در حین به مزایده گذاشتن مجددا باید پرداختی داشته باشم یا خیر؟ ممنون از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید هر مالی از محکوم علیه و از جمله پلاک ثبتی مورد نظر را برای توقیف به اجرای احکام معرفی نمایید . مراحل انجام مزایده زمان بر بوده و هزینه های مربوط به کارشناسی و آگهی و .... را نیز شما باید بپردازید . البته بعد از انجام مزایده این مبالغ با شما تهاتر می شود .