آیا اصلا این پرونده ارتباطی به اجرای احکام دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۹ #61652094

بعد از قطعی شدن رای الزام به تمکین زوجه ، به درخواست زوج اجراییه بر علیه زوجه صادر و به ایشان ابلاغ گردید ، زوجه هیچ واکنشی نشان نداد . اکنون من متوجه شدم شعبه دادگاه خانواده تهران ، پرونده را به اجرای احکام ارجاع داده است . به نظر شما مشاوران گرامی علت این کار دادگاه چه بوده و از این به بعد چه اتفاقاتی خواهد افتاد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این روند پرونده است،جهت اجرای دادنامه پرونده به اجرا فرستاده می شود

سلام
پرونده جهت اجرای دادنامه به اجرای احکام ارسال شده است و روند فاقد مشکلل قانونی است

باسلام
پس از صدور اجراییه جهت اجرای حکم پرونده به اجرای احکام ارسال میگردد

سلام
چنانچه زوجه ناشزه تلقی شود زوج میتواند دادخواست تجویز ازدواج مجدد دهد

با درود چنان‌چه زوجه تمکن نکند ناشزه محسوب و مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

جهت طی شدن مراحل اجرای حکم ارسال شده است.

با سلام پرونده به اجرای احکام ارجاع و از آنجا با درخواست شما به زوجه ابلاغ می گردد