طرف قبلی من میگه من بدهکار بودم پول ماشین رو خرج کردم راه حل قانونی که من بتونم تعویض پلاک کنم چی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #61619932

سلام من یک ماشین خریدم که صاحب برگ سبز خودرو ۴ دی ۹۸ وکالت تام الاختیار به کسی دیگه داده فقط تعویض پلاک داخلش یک ماهه ثبت شده و طرف تعویض پلاک نرفته و ۴مرداد ۹۹ تفویض وکالت داده به کسی دیگه فروخته و نفر بعدی ۷مرداد ۹۹ به من تفویض وکالت داده که برای تعویض پلاک رفتم گفتن مهلت تعویض پلاک گذشته و با صاحب پلاک تماس گرفتم گفت تقاضای توقیف پلاک دادم الان سوالم این است طرف قبلی من میگه من بدهکار بودم پول ماشین رو خرج کردم راه حل قانونی که من بتونم تعویض پلاک کنم چی است اگر صاحب پلاک برای تعویض پلاک نیاد یا مجدد وکالت تعویض پلاک ندهد باید چکار کنم و اگر ماشین پارکینگ ببرن آیا من میتونم ادعای خسارت کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا تفویض وکالت با مصوبه ستاد کرونا مبنی بر تمدید دو ماهه وکالتنامه هایی که اعتبارشان در ایام کرونا به پایان می رسید صورت گرفته است . بهترین و تنها راهکار در حال حاضر این است که دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده ، مالک اولیه و تمامی افراد فیمابین این دو مطرح کنید .

شما میتوانید دعوای الزام به تنظیم سند و فک پلاک و رفع توقیف علیه مالک طرح کنید البته کلیه خریداران هم باید طرف دعوا قرار بدید