درصورتی که برای تمکین به منزل برگردم ولی امور منزل را انجام ندهم وی می تواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۲ #61610836

سلام حالامن اگراظهارنامه تمکین همسرم قبول کنم وبرگردم منزل ولی کارای خونه مثل آشپزی روانجام ندهم،میتواند ازنظرقانونی پیگیرومعترض شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر زن الزامی به خانه داری ندارد ومیتواند مزد دریافت کند

شما میتوانید هیچ کاری در منزل انجام ندهید اگر هم انجام دهید میتوانید اجرت المثل انرا مطالبه کنید انجام امورمنزل وظیفه زن نیست

با سلام ووقت بخیر
انجام کارهای خانه وظیفه زوجه نیست. حال اگر آشپزی را انجام ندهید دال بر عدم تمکین نیست.

طبق قانون زوجین موظف به حسن معاشرت هستند ولیکن انجام کارهای خانه وظیفه زوجه نبوده و از بابت عدم آشپزی شما همسرتان نمی تواند اقدامی انجام دهد و در صورت انجام این امور نیز به شما اجرت المثل تعلق خواهد گرفت.

با سلام شما می توانید به منزل برگردید و هیچ گونه کاری انجام ندهید برای راهنمایی بیشتر می توانید تماس بگیرم